Skulderproblemer

Hvis du har ondt i din skulder, kan det skyldes mange forskellige årsager. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af behandlingsformer, som kan hjælpe dig. Ofte drejer det sig om fejlstillinger, som bør korrigeres med både behandling, rådgivning og evt. taping af skulder – gerne fulgt op med hjemmeøvelser. Skulderproblemer kan skyldes overbelastning efter eksempelvis arbejde eller sport.

Uanset hvilken årsag der er tale om, er det vigtigt, at du ikke ignorerer dine skuldersmerter, da der er mange muskler, som kompenserer for hinanden. Det kan ende med en overbelastning af de svagere muskler.

Forløb for skulderbehandling

Det er vigtigt at finde frem til årsagen bag skulderproblematikkerne; er det noget, der gentager sig i hverdagen eller er der eksempelvis tale om en sportsskade? Ud fra dette vil vi planlægge behandlingsformen. Som en del af behandlingen vil du typisk skulle lave nogle skulderøvelser derhjemme.

Kontakt os meget gerne for yderligere spørgsmål eller tidsbestilling. Du kan også nemt og enkelt booke behandling af din skulder via vores online booking.