Holdtræning

Holdtræning er blevet meget populært, fordi det er både socialt, godt for kroppen og generelt meget sundt. Vi tilbyder også holdtræning, og holdene oprettes, når behovet opstår (såfremt antallet og deltagerniveau stemmer overens).

Der oprettes løbende hold inden for følgende emner:
  • Balance
  • Rygtræning
  • Hensyntagende bevægelsesterapi - Yoga
  • Dynamisk bevægelighedstræning
  • Skuldertræning
  • Efterfødselstræning
  • GLAiD (artrose)
  • Parkinson
  • Holdtræning til virksomheder
 
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
                           
  10:00 - 10:45
Parkinson
  10:00 - 10:45
​Parkinson

 
  11:00 - 11:55
Hensyntagende
bevægelses-
terapi - Yoga
12.00 - 12.55
Fokuseret bevægelsesterapi - Yoga.
  12:30 - 13:30
Balance
 
  14:30-15:30
GLA:D
     
  15:30-16:30
Ryg hold - skåne
   

 
16:30-17:30
Dynamisk Bevægeligheds-
træning
 

GLA:D (Godt Liv med Artrose i Danmark)

Hos Aabybro Fysioterapi har vi et GLA:D hold, hvor der er fokus på at træne hofter og/eller knæ med artrose på lægehenvisning. Det er vores fysioterapeut Ditte som kører holdet.
Du kan læse meget mere om det her: https://www.glaid.dk/.
 

Parkinson

Parkinson er en progredierende sygdom, som kan medføre fysisk inaktivitet og derfor er det vigtigt at træne.
Træning giver dig en følelse af velvære, bedre humør og gør at du bedre kan klare hverdagens aktiviteter. Kort fortalt giver regelmæssig træning dig bedre livskvalitet.
I træningen har vi fokus på balance, koordination, styrke og bevægelighed. Vi laver øvelser til musik, spiller med bolde, træner med elastik og vægte, laver konkurrencer, balancebaner osv. Kort sagt, vi laver forskellige ting hver gang, så alle kan være med og der er altid plads til et godt grin.
 

Efterfødselstræning

Aabybro Fysioterapi tilbyder efterfødselstræning, så du kan komme i form igen efter graviditeten. Vi træner med dig i fokus og er max. 7 personer på holdet. Træningen vil være meget varierende, og der vil være fokus på skuldre, ryg, mave og baller.
Tag gerne din baby med for hver gang laver vi lidt øvelser/massage med baby - hvis de har lyst. Der er desuden mulighed for, at dit barn kan sove udendørs eller indendørs på klinikken i barnevognen.

Er dette noget for dig så kontakt klinikken på mail eller telefon

Hensyntagende bevægelsesterapi – Yoga:

En unik mulighed for, via professionel fysioterapeutisk viden og indsigt, at blive guidet til hensynsfuldt at respektere din krops signaler gennem yoga, som har dokumenteret effekt på både krop og sind
Dette hold henvender sig til dig med kroniske smerter, en kronisk lidelse (fibromyalgi, rygsøjlegigt (Morbus Bechterew), gigt e. Lign.) og/eller belastningsreaktioner som psykologisk stress, angst eller depression.

Dynamisk Bevægelighedstræning:
Kroppen er skabt til at kunne bevæge sig frit, men gennem det levede liv opstår muskelspændinger og/eller forkortet væv, som kan gøre bevægelser besværlige, energikrævende eller endog smertefulde.
Dette hold henvender sig til dig med længerevarende skader, skavanker, smerter fra bevægeapparatet eller bare har svært ved at udføre almindelige dagligdags funktioner.

Underviser er Heidi Sivesgaard der uddannet fysioterapeut og kropsterapeut. Hun har flere års undervisningserfaring indenfor bl.a. yoga og dynamisk bevægelighedstræning. Heidis viden, indsigt og ballast er således helt enestående og giver mulighed for unik træning med grundig, detaljeret og omhyggelig rådgivning og instruktion.
 
Mød op i træningstøj og medbring evt. sokker, vand og et lille håndklæde. Til Yoga er det en god idé at have varmt tøj på.
Alle kan være med uanset alder, køn og træningserfaring. Kom og mærk dig selv på en ny måde og oplev forandringer efter hver træning. 
 

Holdtræning til firmaer

Aabybro Fysioterapi tilbyder holdtræning til virksomheder, hvor der ikke er tale om behandling af lidelser. I stedet er der fokus på træning, der tilgodeser skavanker/belastning, som kan være typiske for det pågældende firma. Det kan eksempelvis være skavanker, der opstår af stillesiddende arbejde - eller klinikarbejde hos tandlæger.

Kontakt os for at tilmelde dig et hold eller for at høre nærmere.