Efterfødselstræning

Graviditet og fødsel er en hård opgave og udfordring for kvindekroppen. Derfor tilbyder vi hos Aabybro Fysioterapi efterfødselstræning. Efterfødselstræning hos os er for dig, som ønsker at tage ejerskab over egen krop og prioritere dig selv i en travl hverdag med en lille ny verdensborger. Forløbet vil have opmærksomhed på træning, som hjælper dig til at genvinde styrke og kondition, hvor særlige fokuspunkter vil være bækkenbunden, lænderyg samt mave. Forløbet vil strække sig over 8 uger og blive varetaget af vores fysioterapeut Camilla.

Forløbet:

  • Strækker sig over 8 uger (dvs. 8 træningsseancer).
  • Har opstart d. 27/09/23 kl. 10:00 -10:50.
  • Har plads til 6 mødre.
  • Træning hver onsdag kl. 10:00-10:50
  • Er for dig som mor, og din baby er naturligvis velkommen.
  • 8 x træning koster 999 kr.
  • Sygeforsikring ”Danmark” yder tilskud.

Skal du og din baby være med? Så kontakt klinikken for yderligere information:

Tlf. nr.: 98 24 16 56
Email: klinik@aabybrofysio.dk