Vi åbner igen fra på mandag d. 20/4 20

Solen stråler og varmer helt ind i vores hjerter☀️☀️. På mandag åbner vi dørene op igen, og vi glæder os helt vildt til at se jer alle, og få styr på hvordan i har det. Vi passer selvfølgelig rigtig godt på jer og følger retninglinjerne fra Sundhedsstyrelsen nøje. Hygiejnen er i top, vi har heldigvis masser af plads, så der kan holdes god afstand og spritdispenserne er fyldt op.
Du må selvfølgelig ikke komme hvis du føler dig syg med tegn på forkølelse eller influenza.
Når du kommer til din aftale så kom lige til tiden, på den måde undgår vi at være for mange på en gang.
Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at ringe til os på 98241656 eller 29249479, vi er altid klar til at hjælpe dig. Svarer vi ikke lige på telefonen, så læg en besked – vi ringer altid tilbage til dig.